Toimitusehdot

Tilaajan tulee olla 18v täyttänyt luottotiedot omaava Suomen kansalainen.

Tilaus

Valitse tuote ja hyväksy toimitusehtomme. Täytä tilauslomake huolellisesti. Lähetä tilaus. Tuote ja lasku toimitetaan erillisinä lähetyksinä. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Maksu suoritetaan Euro-valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat

Asiakkaat maksavat tilauksensa laskulla, joka toimitetaan postitse.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme sisältyvät tuotteen hintaan.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Tuotteen palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Ota ensin yhteys meihin, mikäli haluat palauttaa tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista/laskusta sekä yhteystiedot. Palautus on pakattava huolella, iskunvaimennusmateriaalia käyttäen. Lähetä tuotteet aina alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna ja käyttämättöminä. Jos palautettu tuote on vaurioitunut tai rikki saavuttuaan, veloitetaan se kuluttajalta. Lähetystä vastaanotettaessa tulee tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa ota yhteys meihin, niin sovimme menettelystä.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota yhteyttä meihin. Tuotteeseen tai toimitukseen liittyvät huomautukset tulee tehdä 5 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Toiminnassamme noudatamme hyvää kauppiastapaa, sekä Suomen lakia.

< TAKAISIN TILAUSLOMAKKEESEEN